fick göra något med dom innan alla bananflugorna skulle komma och börja yra runt dom. )BANANKAKA MED GLASYR (går bra att halvera receptet)5 st ägg. HÄR hittar du tårtspecialistens banankaka med glasyren 5 st ägg
Rör ihop margarinet tillsammans med florsockret och vaniljsockret och rör till sist ner äggulan. Smörj och bröa stora ugnsformen eller använd ett bakpapper
Det är en lätt och luftig kaka med en god kokosglasyr på. God sockerkaka med glasyr. När vi var på fest med vår dansförening bjöd Gunilla oss alla på den här goda sockerkakan
Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten
Rör margarin, socker och ägg vitt och pösigt, gärna med elvisp. Vispa samman med äggblandningen. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten
Gör i ordning glasyren till kakan precis innan du ska på med den. Avsluta med att strö över kokos. 75g smör1 dl socker1 äggula2 tsk vaniljsockerKokos att dekorera kakan medGör såhär
Gott med en klick grädde till. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa först samman ägg och socker. Vispa därefter ner smör, siktad kakao, vaniljsocker och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.