Ena dagen var det valborgsmässoafton och jag bloggade om chokladkakamed kondenserad mjölk och nästa var det dags att packa väskan inför resan till midsommarfirandet
Större bitar går bra att servera som dessert med bär och glass. 1 tsk mald ingefäraChokladbotten1. Tillsätt resterande ingredienser, rör slätt och häll upp i en långpanna med på ca 30x40 cm, klädd med bakplåtspapper. Häll blandningen på chokladkakan, ställ tillbaka in i ugnen 10 minuter, eller tills kakan fått vacker färg och är lagom kladdig
Blanda samman mjölsorterna med bakpulver. Sikta över florsocker och garnera med exotiska frukter. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar kant
Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten. Hallon frosting. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.