och de steks lämpligen i en gjutjärnspanna för bästa resultat – jag har testat olika stekpannor och blev förvånad över hur mycket bättre de blir i just gjutjärn, sämst blev de i teflonpanna
(Nya bilder får komma framöver – den här är ju ganska kass, men pannkaksreceptet är desto bättre. Det här är mitt bästa recept på pannkakssmet som är lätt att göra, lätt att komma ihåg receptet till, lätt att röra slät och klumpfri och dessutom ger goda frasiga pannkakor
Strö över med ost och gratinera i 10–15 minuter i 250 graders ugnsvärme. Gör frasiga potatistarteletter – så enkelt gör du lyxigaste fredagsmyset Anna pannkakor Ingredienser 4 ägg 4 dl mjölk 2 dl vetemjöl ½ tsk salt 2 msk smält smör eller margarin Gör så här Blanda äggen med hälften av mjölken, mjölet och salt i en tillbringare eller skål
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.