Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu. Vi hade ingen aning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Idag intog jag bananpannkakan som en andra frukost tillsammans med jordnötssmör, hallon och en kopp kaffe
Perfekta både som mellanmål och dessert, eller kanske till frukost. KampanjerFebruarikampanjerHolistic + bonusUrtekram nötter & bär -15%Healthwell pulver -20%Nonique -20%Allevo -15%Alpha Plus + bonusFyndhörnan
Recipe in ENG…. Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Jag har tidigare lagt upp recept på en äggfri variant och på banan & chokladpankakor
Mitt tips – använda termometer. För att få den perfekta filén, krydda (marinera eller ge den en rubb med kryddor) stek den på hög värme i lite smör och olja så att den får en fin yta runt om, stek den färdig i ugnen på 150 grader till en inertemperatur på 56 grader
Idag blev det bananpannkaka till lunch för mig, svängs ihop på två röda och är perfekt för hemmadagar då man inte har lust för någon avancerad matlagning
Bananpannkakor. Söndagsfrukosten lägger jag alltid lite extra krut på, jag vet inte riktigt varför men det är alltid härligt att unna sig något tillsammans med de man tycker om innan vardagsstressen återfinner sig
Bananpannkakor är en ny modern klassiker. Jag är helt övertygad om att vi kommer att fortsätta att laga bananpannkakor i åratal framåt som en naturlig del av vår vardagskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.