Fördelen med en ugnspannkaka är att det sköter sig själv iugnen och man får ut många portioner utav den, så det kräver väldigtlitearbetsinsats jämfört med att stå vidspisen och vända pannkakor itid och otid
Precis när jag skulle ta ut pannkakorna ur ugnen kom C ut i köket i ett illande fart. Tanken var att jag skulle provbaka bananpannkaka och var beredd att äta den själv i två dagar
Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärligakommittill oss först nu. Vi hade ingenaning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
De flesta av er har sökert redan gjort det men om inte pröva. Speciellt med mogna bananer i. Knäck ner äggen, strö ner vaniljpulvret och vispaihoptill en kladdig massa
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixarihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Recipein ENG…. Det finnsolika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Jag har tidigare lagt upp recept på en äggfrivariant och på banan & chokladpankakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.