Fyllning5-6 äpplen (som har fast fruktkött) 2 msk strösocker 2 tsk malen kanel. Fyllning5-6 äpplen (som har fast fruktkött) 2 msk strösocker 2 tsk malen kanel
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
För en perfekt kladdkaka vill du att så lite luft som möjligt ska komma in i smeten. Ta ej bort kanterna på bakformen utan låt den sitta kvar tills du är klar med alla steg i receptet
Vispa samma äggen och rör ner dem i vätskan, och ställ tillbaka på spisen. Påsk. Strö ut smulet på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i ca 10-12 min i 175 grader. Nyårsdessert, Påskdessert, Dessert, Dessert med lemoncurd & mascarponekräm 30 D
Det knäckiga havretäcket, somsmakarsom en knaprig kaka, kompletterar den lätt kanelsmakande, söta och mjuka, äppelfyllningen på ett alldeles utmärkt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.