Vispa margarin och farinsocker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i smeten med en finmaskig sil, blanda smeten väl
fick göra något med dom innan alla bananflugorna skulle komma och börja yra runt dom. )BANANKAKA MED GLASYR (går bra att halvera receptet)5 st ägg. HÄR hittar du tårtspecialistens banankaka med glasyren 5 st ägg
Smält smöret, med saffranet i, och låt det svalna av något. Jag ville att min skulle vara lite kladdig i mitten, så jag lät den inte gå heeeelt färdigt, men känn med en sticka så att den åtminstone är torr halvvägs in mot mitten för att den ska bli hyfsat färdig
Den är verkligen god denna banankaka med kokostosca. Jag har sett flera varianter på mjuka kakor med kokostosca som blåbärskaka, chokladkaka, kladdkaka och med en helt vanlig sockerkaksbotten
Med risk att vara tjatig så säger jag det igen. Det blir en så saftig kaka med banan i smeten. Bananerna jag använde var nästintill helbruna och de var med andra ord übermogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.