fick göra något med dom innan alla bananflugorna skulle komma och börja yra runt dom. ) Så jag tog en glasyr som Tårtspecialisten använder tillsinjättesmarrigabanankaka
Mörkchokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigtmastigt och sött bakverk fullt medljuvligchoklad
Banankaka är ett klassiskt sätt att ta till vara övermogna bananer. Börja med att smöra och bröa en avlång bakform (en vanlig rund sockerkaksform funkar givetvis också)
Ioriginalreceptet ska det vara mörkchoklad, men den här gången hade jag ingenmörkchoklad hemma utan tog en blandning av hackad daim och hackad vitchoklad
Men för att tacka våra fina grannar för att vi har fått våldgästa de och ockuperat deras soffa så tänkte jag att en banankaka är perfekt att ge bort som 'Tack'
Tillsätt mjölet blandat med bakpulver. Man tar de gamla bananerna som ingenvill äta upp och gör en snabb banankakailångpanna… stå vidspisen är inget man känner för just nu
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den medvispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämigmörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda ilite cream cheese och kaffe i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.