Banan blondiesKan enkelt dubbleras om så önskas150 g smör, smält och om så önskas brynt2,5 dl farinsocker1 ägg1,5 tsk vaniljen nypa salt2,5 dl mjöl½ dl mosad banan (1 medium banan)Sätt på ugnen på 175 grader
Ikväll har vi bakat banankaka. Hej min vän. Hur mår du. Har du nån rolig plan för helgen. Här i Sollefteå är det marknadsmässa å tanken är att vi ska besöka den på lördagen
Chokladtosca kaka. Den här kakan är verkligen en personlig favorit när det gäller långpanna kakor. Det är verkligen svårt att bara ta en bit av denna gobit
Vispa margarin och farinsocker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i smeten med en finmaskig sil, blanda smeten väl
fick göra något med dom innan alla bananflugorna skulle komma och börja yra runt dom. ) Så jag tog en glasyr som Tårtspecialisten använder till sin jättesmarriga banankaka
Oftast när man tänker på banankaka så är det ju något som liknar en mjuk pepparkaka, men min idé när jag först gjorde den här var att det saftiga från bananen skulle uppväga att det blir lite torrare av att använda saffran, och det visade sig bli en riktigt bra kombo
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.