Jag har spenderat ett antal timmari köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna införkafferepsfinalen som är nästa söndag
Vilkenhärlig dag vi har haft idag. Rena sommarvärmen, grillning både till lunch och kvällen, fikatittsomtätt, mys med lillkillen och surr med syrran som äntligenkommit hem från USA
Äntligen fredag och äntligen påsklov. Det känns som jag ligger efter med mycket nu, både hemma och på jobbet, och det känns väldigtlägligt med en vecka då jag har möjlighet att komma ikapplite
Receptet är för en litenlångpanna. Den här kakan svängde jag ihop en kväll förra veckan när jag insåg att vi hade ett gäng bananer som höll på blilite väl övermogna
Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingrediensernatill kakan, och vänd ner i smeten. Vänd ner saffran och vattnet och rör om till smeten är klumpfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.