En "Oatmeal cookie pizza" med vaniljkrämstopping och färska bär. "Oatmeal cookie pizza" med vaniljkrämstopping och färska bär1 port. 1-2 tsk stevia strö
Cookies keeps for several days and I think it's good to have a bowl filled with cookies that you can take from for your afternoon coffee or as a dessert in the evening
Add in the oatmeal and the melted butter. ca 25-30st á 10 cm i diam. Baka i ugnen, en plåt i taget, i 10-15 minuter. 25-30cookies with 10 cm in diam. 175g Oatmeal. Bake in the oven, one sheet at a time, for about 10-15 minutes. ca 25-30st á. 175g Oatmeal
) Jag fyllde mina med blåbär-kardemumma smulglass. Oatmealcookies that are good to eat on their own, but extra good to fill ice cream between two cookies
Outrageous oatmealcookies(ca 20 kakor)3 1/2 dl havregryn (jag använde fiberhavregryn - gick hur bra som helst. Grädda kakorna tills de är gyllene men fortfarande mjuka, ca 12-13 minuter
And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolate chip cookies can be one of the most delicious things ever
Soft cookies with the taste of oats and chocolate. Istället för ägg använde jag linfrö-ägg och det gör jag genom att blanda 1 msk malda linfrön med 2,5 msk vatten och låter det stå i 10 minuter så att ett gelé bildas. 8 cookies. 1 flax-egg (1 tbsp ground flaxseeds + 2 tbsp water). 1 3/4 dl oatmeal. Shape into 8 cookies and bake them in 175 degree oven for about 12 minutes. 8 cookies. 1 linfrö-ägg (1 msk malda linfrön + 2 msk vatten). 8 cookies. 8 cookies. 8 cookies
Vegan lime- och vaniljgröt. ½-1 msk saft från lime. ½-1 msk saft från lime. instagram 100kitchenstories. För lite variation mot den stora mängd blåbär och björnbär jag ätit de senaste dagarna, så gjorde jag i morse en havregrynsgröt med fräsch smak av vanilj och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.