Glutenfri müsli med choklad och banan. Vi är snåla med socker hemma. Fler recept på granolaoch müsli. Vi köper aldrig läsk eller saft och fikar inte i tid och otid
Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod. Här åt jag den som efterrätt tillsammans med kokosyoghurt och torkade jordgubbar
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Nu när jag har så mycket att göra med plugg och jobb så blir verkligen helgerna heliga för mig. Det blev riktigt fräscht och gott och min dotter trodde att det var glass hela tiden haha
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Mosa bananen med en gaffel i en skål, blanda sedan i övriga ingredienser. Vid servering lägger du lite kvarg mellan varje pankakare, skiva även banan och jordgubbar och lägg på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.