Ovan har jag serverat mina pancakesmed en chiasylt, rostade hasselnötter, auberginebacon och en liten boll med jordnötssmör (recept på samtliga tillbehör kommer)
Blanda sedan äggen och den mosade bananen och vispa ihop med lite kanel och pyttelite vaniljsocker (måste inte ha i vaniljsocker, det blir sött endå pga bananen)
Men jag lät liksom bli Jag som fullkomligt älskar födelsedagar fick varken en sång, present eller frukost på sängen Dock hade dottern varit så himla söt och gjort iordning en frukostskål med frysta (extremt sura) bär och flingor
Börja med att mosa bananen. Bananapancakes – A huge favourite at home. Mash the banana. Fry in a pan in coconut oil until the pancakes get a nice light brown colour
Servera medvaniljkvarg (kvarg blandat medvaniljpulver och lite vatten), bär och kokosflarn. Mosa bananerna med en gaffel, vispa i äggen med gaffeln och rör i mjöl, bakpulver och salt
My favorites (as mentioned a million times) are the classic bananapancakes. Although, I still love the flavor of banana, therefore, I tried switching some of the flour for mashed banana, and it turned out delicious and VERY filling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.