Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Chiapuddingmed banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Även den är bra för orolig mage och tarm, stärker immunförsvaret och ger bra med energi för både hjärna och kropp
Servera med färska bär, hackad sockerfri chokladoch bipollen. Jag äter det främst för att det är enkelt att förbereda och ta med sig när man är på språng
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. 5 dl mörkt muscodavo socker 2 dl mjölk 4 dl mjöl 2 tsk bakpulver 1 dl rapsolja 100 g hackad mörk choklad Gör så här. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller. 100 g hackad mörk choklad
Pensla paketet med smält smör och grilla det på svag värme tills chokladen börjar smälta. Pensla kanterna med äggula, det fungerar som klister när paketet viks ihop
Jag åt tillsammans med lite hemmagjort bröd chiapudding som jag blandat med hallon och mosad banan. Banan gör det hela lite sötare, och för att piffa till det hela extra hade jag lite jordgubbssylt/marmelad på (som finns utan tillsatt socker i mataffären)
Toppa chiapuddingenmed skivad kiwi och eventuellt lite hackade nötter/frön. Att mosa ned en banan och dekorera med lite färgglada frukt/nötter gör att det blir betydligt roligare att äta tycker jag
Mosa bananen och blanda samman alla ingredienser, rör om ordentligt och låt stå i kylen i minst 4 timmar. Mosa bananen och blanda samman alla ingredienser, rör om ordentligt och låt stå i kylen i minst 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.