Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Den här soppan är enkel nog för att vara vardagsmat, men samtidigt lyxig nog för att servera som lördagsmiddag - vilket den gjorde i går när min bror och hans goa flickvän var på besök, och även mina föräldrar
För 6-8 personer. Det tar ca 3-7 minuter helt beroende på ugn. För 6-8 personer. I helgen när vi hade gäster så avslutade vi vår trerättersmiddag med Gino, fantastiskt gott
Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet. Så därför tänkte jag göra pastasås på alla dessa kylskåpsrester som bl
1-2 bananer. 1-2 bananer. Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Plus de kryddor du gillar tex kött- & grillkrydda, tacokrydda, paprikapulver, curry, chili. Plus de kryddor du gillar tex kött- & grillkrydda, tacokrydda, paprikapulver, curry, chili
4-5 kycklingfiléer. 1 ½ -2 msk curry. 1 ½ -2 dl riven ost. Ha lite olja i en ugnslåda, lägg i kycklingfiléerna och krydda med Santa Marias chicken& steak
75 gr jäst3 dl mjölk6 dl mjöl + ca 10-12 dl300 gr rumsvarmt smör1 1/2 dl socker3 st äggSå här gör du. 150 gr smör1-1 1/2 dl sockerRör samman smör och socker3 dl marsankräm (3 dl mjölk + pulver till en tjock smet)Vaniljsocker att strö på (spara inte på det. Mycket god fyllning gör bullen saftigare och godare enligt mitt tycke = )Grädda bullarna mitt i ugnen i ca 5-8 minuter på 250 graders värme. 6 dl mjöl + ca 10-12 dl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.