Balsamico- och honungsmarinerad fläskfilé med caponata
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fläskfilé, hel bit 0,5 dl balsamvinäger 4 msk honung 0,5 dl olivolja 2-3 kvistar färsk rosmarin 2-3 kvistar färsk salvia 4 klyftor vitlök 4 msk smör, till stekning olivolja, till stekning salt peppar
  • 1 Caponata2 aubergines 500 g körsbärstomater 1 rödlök 3 klyftor vitlök 4 msk vitvinsvinäger 1 selleristjälk 0,75 dl pinjenötter 100 g gröna oliver utan kärnor 7 färska basilikablad 1 burk kapris (à 50 g avrunnen vikt) 1 msk strösocker 0,5 dl olivolja, till stekning salt peppar
  • 1 Till servering parmesanost färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.