Snart är det påsk, hörni. Hög tid att sätta igång med påskpysslet. Enligt branschorganisationen Svenska Ägg äter svenskarna 2000 ton ägg under påskveckan
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Det är ju verkligen vinter ute, riktigt mysigt faktiskt. Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Ja, nu har mannen fyllt år igen. Igår faktiskt men vi firade honom idag. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra
Hej på er,. För en tid sedan kände jag att det faktiskt var dags att gå igenom alla bilder jag har tagit, ibland glömmer man ju bort ett par bilder och så dröjer det innan recepten publiceras… Vet ni, jag har över 100 grejer jag inte bloggat om än
Ljuvligt saftiga och goda vaniljbullar med hemma gjord vaniljkräm. Mitt recept på vaniljkräm är väldigt enkel att följa för dem som aldrig kokat vaniljkräm själva, och efter att ni provat det här receptet så kommer ni aldrig gå tillbaka till butik köpt kräm
Puh nu har vi sjunkit ner i soffan efter en dag full med kalasfix. Vi har städat inne och ute, vispat ihop nästan 4 liter våffelsmet, bakat tårtbotten, klippt gräset, ställt i ordning för 7-kamp, fixat bord, bänkar och stolar, blåst ballonger och fyllt vattenballonger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.