Separera fyllningen i varje kex och lägg i en skål, mixa kexen i en matberedare till fina smulor. Efter många timmars experiment fick jag ÄNTLIGEN till den perfekta no-bake cheesecaken, ett av mina bästa verk jag gjort Frozen Ballerina Cheesecake
Dekorera tårtan med chokladganache och ballerinakex. 35 st Ballerina Original (+ några extra till dekoration). Grovhacka 10 st ballerinakakor. 35 st Ballerina
Dela kexen, spara den ljusa ringen till topping. Fick denna Ballerinacheesecaken till onsdagsfikat på jobbet och lovade familjen att göra den till helgen
1 paket ballerina/oreokakor 50-100g philadlephia 300gram valfri choklad stössel att dekorera med klubbpinnar eller grillpinnar Börja med att mixa kakorna med en. - Läs hela inlägget här 1 paket ballerina
Ja, inte vet jag om de kommer från Bryssel, men de heter ju Brysselkex - så man får väl anta det. )Brysselkex 4,5 dl vetemjöl1 dl socker2 tsk vaniljsocker200 g smör1/2 krm finmalen svartpeppar0,5 dl sockernågra droppar karamellfärg i valfri kulörGör så här Blanda samman 4,5 dl vetemjöl, socker, vaniljsocker och svartpeppar i en skål eller i matberedaren
Till Julafton bakade jag en Frozen Ballerina Cheesecake som jag hittade receptet på här. Mixa därefter ballerina fyllningen i matberedaren till en krämig smet, Vispa grädde i en skål till halv hård konsistens tillsätt nougat fyllningen och vispa tills grädden blir fast
Här har du ett busenkelt recept på små ljusa kex som passar perfekt till ostbrickan eller te-fikat. Jag tycker att recept på glutenfria kex ofta innehåller hela fröer, vilket är gott men ibland blir jag sugen på något mer fint och mindre grovt
2 pkt Ballerina Kladdkaka3 dl vispgrädde400 gr Philadelphiaost1,5 dl socker2 tsk vaniljsocker150 gr vit choklad5 passionsfrukter(jordgubbar)Kör kakorna i en mixer till fina smulor, tillsätt ev
Mixa kexen till fina smulor. Cake balls med Ballerina mintchoklad så enkelt, så gott. 1 pkt Ballerina mint choklad100 g philadelphia200 g smält mörk chokladGör så här1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.