Pandoro är en italiensk kaka som traditionsenligt serveras runt jul och nyår. Uttrycket Pan d´oro myntades redan på medeltiden då det endast var de riktigt förmögna som hade råd att låta baka söta, ljusa kakor med ingredienser som ägg, smör, socker eller honung
Jag vissteinte att man kunde ha det i varma maträtter förut, men det är super smarrigt. Avocadosoppan är enkel att göra, och den passar perfekt som förrätt om man vill det
Och vad är då mera passande än att använda upp dem i något bakverk. Åtminstone här hos oss återkommer dom nu och då, dom bruna bananerna som ingenvill äta
Soppa igen, ovanligt va. Nu var det i alla fall dax för att prova på bondbönorna. Hittade några på torget i byn här om dagen, och idag, på självaste nationaldagenfick dom åka ner i kastrullen
Tre riktigafavoriter här hemma, muffinsen för att det är så lite fett i och de ändå blir så goda, hallonrutorna för att de är så otroligt lättbakade och får så läcker konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.