Börja med kött och grönsaksfräset. Finstrimla vitkålen, gärna med osthyvel. Skala lök och morötter. pensla med uppvispat ägg och garnera med sesamfrö eller vallmofrö
Späd med mjölk och krydda med salt och en brytning med strösocker. Koka på svag värme tills mjölsmaken försvinner och stuvningen blir simmig och ganska tjock
Klä en pajform med smördegen. Häll bort vattnet från kräftstjärtarna och lägg dem i en bunke. Finhacka dillen och tillsätt den samt resten av ingredienserna
Rör ner spenat, kyckling, peppar och parmesan i såsen och koka upp och dra åt sidan. Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Serveras med ris. Tillsätt soja, tomatpuré, chilisås, vatten, crème fraiche och chilipulver. Hetta upp oljan i stekpannan och lägg i grönsakerna och låt dom fräsa ca 2-3 min. Rör om och låt puttra ca 10 min. Lägg in den skurna kasslern och låt den puttra ytterligare 5 min
skär skinkan i tärningar och blanda med philadelphia ost och finhackad charlottenlök. lägg sedan på "locket" och lägg plast över och låt vila tills nästa dag
Smaka av med salt och vitpeppar. Skär kassler och tomater i skivor. Servera med kokt ris och en sallad. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.