4 4 bakpotatisar 2 små rödlökar 1 stor knippa dill 4 dl minifraiche 4 tsk sötstark senap 1 liten gurka 200 - 300 g skalade räkor salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. I dag tänkt vi slänga in ytterligare förslag på smarriga drinktilltugg och förrätter, dels en räkröra som kan serveras på flera olika vis, och dels dom där ostpuffarna som vi skrev om på självaste lillejulafton
Jag tänkte på det här medbakpotatis, eller säger ni bakad potatis. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Man får som regel vara nöjd om man hunnit med hälften. -S Precis som med detta blogginlägg som jag tänkt lägga upp ända sen i fredags, men så tja, ni vet
Picka hål i skalet med en provnål eller tandpetare. Känn efter att de är mjuka med en provnål. Blanda potatisinkråmet med smör, grädde, crème fraiche, äggula, lax, skivad salladslök, dill och riven ost
Alltså en röra som räcker till fyra varma, bakpotatisar. Jag har tidigare testat dom i BLT sandwich och även till frukost tillsammans med stekta ägg och här gjorde jag en röra som passar ypperligt till bakad potatis eller om du hellre vill som en kall röra till baguette eller pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.