Det är en slags baklavamedkrämigfyllning. Frasiga, krämiga, kladdiga och ljuvligt goda. Shaabiyet görs vanligtvis med filodeg, orginalrecept hittar du HÄR
Nämligen ugnsbakad paprika med en supergod krämigfyllning. Börja med att finhacka löken. Now, however, it has calmed down and I start to get a little more energy and motivation to play more in the kitchen, so yesterday we did a decent dinner
Till de här macaronerna testade jag något jag aldrig gjort förut nämligen att byta ut vattnet i sockerlagen mot passerade jordgubbar, utblandade med bara några gram vatten
Häll sen ströcker över kakan och lägg en annan plåt med bakplåtspapper över, vänd upp och ner och dra loss bakpappret som kakan gräddats på, låt sen kakan svalna mellan plåtarna medan du gör fyllningen
Skär upp filén med ett snitt i mitten till en platta. Bind ihop med ett bomullssnöre. Servera med klyftpotatis och någon god sås, t ex svampsås eller béarnaisesås
Finfördela kylskåpskallt margarin i mjölmix blandad med salt. Blanda ingredienserna i en kastrull och värm på svag värme under omrörning till krämig konsistens
De runda bollarna av rödlöken och turkisk yoghurt formade jag med ett kuljärn Fyllningen. Skala och skär dem på mitten, ta ut äggulorna och blanda ihop med majonäs, turkisk yoghurt, citronsaft och lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.