Bred krämen över rulltårtan och rulla ihop med hjälp av bakpapperet. Rulltårtan är glutenfri, men kan också lätt göras laktosfri med laktosfri färskost och laktosfri eller mjölkfri choklad
Bred på och rulla ihop rulltårtanmed hjälp av bakplåtspappet. Njut av den medan den är färsk. Vispa ägg, socker och chokladflorsocker pösigt med elvisp
(Den mörka flaskan bakom bakelsen) Även spegeln är gjord av samma Champagne. Dessa bakelser sköljs ned med Alexandre Bonnet Perle Rosé (den andra flaskan på bilden)
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Bred ett lager med nutella på varje platta. Gör då dessa underbara nutella bakelser. Lägg wienerbröden med skarven lite invikt under sig på plåt med bakpapper
Det är sånt man får ”stå ut med’” när man har förälskat sig i en jägare. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Ta fram en långpanna och klä den med bakplåtspapper. Bred över valfri fyllning på rulltårtan. Blanda de torra ingredienserna i en skål och sikta sedan ner dem i äggsmeten och blanda ihop med luftiga tag
Jag använder mig alltid av en elvisp för att få det ordentligt blandat. Jag hade bland gjort den berömda daimrulltårta fast i stället för att hacka i dubbeldaim hackade jag en mjölkchoklad daim
Gör man rulltårtsbakelser så är det bästa att rulla ihop rulltårtan från kortsidan för att på så sätt få extra stora bitar som passar perfekt när man vill göra bakelserav det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.