Ännu godare blir det tillsammans med en massa massa vitlök och soltorkade tomater. Finhacka soltorkade tomater, enklast tycker jag att det är att klippa dom (först som strimlor, sen ner i en skål och klippa lite till)
Ta i haricots verts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Strimla myntan och strössla ut över den färdigbakade fetaosten. olivolja + olja från de soltorkade tomaternaRingla lite olivolja på en ugnsplåt eller liknande
Och denna bakade feta med oregano och chili och körsbärstomater känns lagom lätt men värmer också lite under vintern samtidigt som den faktiskt smakar sommar
Servera till grillat kött eller som grön rätt med kokt färskpotatis och bröd. Blanda sparris, oliver, tomater och vitlök med hälften av oljan i en grillform eller en vanlig folieform, ca 3 liter. 15-20 cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.