Bakade småpotatisar med creme fraiche och örter
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10-12 mindre, fasta potatisar (ca 1 kg)
  • salt
  • 1,5 dl creme fraiche (eller iMat Fraiche)
  • färska örter, ex timjan, persilja och gräslökGnugga potatisarna rena och lägg dem på en ugnsplåt. Salta på den blöta ytan och baka sedan i 40 minuter i 225°C på över- och undervärme. Vänd på dem efter halva tiden.Skär kryss i de färdigbakade potatisarna och lägg dem i en skål. Klicka en liten klicka på creme fraiche på potatiskryssen och strössla över lite färska örter samt några drag på svartpepparkvarnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.