Bakade bönbollar med tomatsallad
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g blandade bönor (ca 3 burkar) - t.ex. kidneybönor, vita bönor. cannolibönor eller kikärtor
  • 1/2 rödlök Ev. 1 dl ströbröd alt 1 dl havregryn - om smeten är lös
  • salt och peppar
  • 200 grader i mitten av ugnen
  • 20 minuter
  • Tomatsallad
  • 10 tomater (jag använde gula, röda och blå)
  • 2 salladslökar 1 kruka färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Skiva tomaterna och löken i tunna skivor. Blanda alltsammans i en skål och ringla över olivolja, blanda med basilikablad och smaka av med salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.