Läggspenaten, löken och smöret i en stor stekpanna. Men om din spenat är väldigt blöt så kan du vispa i lite vetemjöl i mjölken innan du blandar medspenaten
Vispa ihop ägg, kvarg och mjölk. Rör i skinka och spenat, krydda med salt och svartpeppar. Häll pastan i en ugnssäker form och toppa med mjölkblandningen
Här kommer ett tips på en enkel avokado rätt medägg och lax. Det är även godare när äggulan är lite krämigare – i min smak i alla fall men smaken är ju som baken
Färsk bladspenat fick smälta ner i smörstekt schalottenlök som bottnade kokotterna som på franska heter ramequins, därefter en klick pumpapuré toppat av ett äggmed lite grädde överst för att hålla ägget saftigt
Jag upptäckte något fantastiskt här om dagen när jag skulle experimentera med mina pofiberbröd. Jag har hittat ett billigt, enkelt & lättillgängligt alternativ till att baka och laga utan ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.