Bakad torsk med senapsmarinerad blomkål och kavringskrutonger
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 minuter
  • Krutonger
  • Torsk
  • 4 bitar a’
  • 140 gr av torskrygg eller sej, ben och skinnfri – gärna snabbrimmad
  • Olivolja
  • 120 grader varm
  • 20 minuter
  • 44 grader
  • 1 blomkålshuvud 2 gemsalladshuvuden eller
  • 100 gr babyspenat
  • 2 dl krutonger av kavring eller liknande
  • Senapsdressing
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 msk lönnsirap
  • 1 msk kallt vatten
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 dl rapsolja olja
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.