Dela körsbärstomaternai halvor och hacka salladslöken fint. koka torsktillsammansmed salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt
Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomater och spenat
Servera torskenmed brynt smör & den härligarotsellerin och goda grönsaker. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
Dela tomaternai […]. InläggetSmarrigtorskmed tomat dök först upp på ZEINASKITCHEN. Vi åt kokt potatis och riven morot bredvid men rätten passar lika bra att servera medris, pasta eller coucocous
Jag har flera goda recept på gång men jag tänkte att jag skulle börja med denna mumsigafiskrätt. Riktigtmumsig är den också, men mycket smak av soltorkade tomater och en hint av basilika
4 bitartorsk, cirka 140 gram styck. 2 krm vitpeppar. 2 dl strimlade soltorkade tomateri olja. 0,5 dl olivolja. 1 klyfta vitlök. 2 krm chiliflakes. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatis som sparrispotatismedfint skal du kan koka utan att skala. 1 citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.