Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Till köttet gjorde jag ugnsrostad sötpotatis, med brysselkål och paprika. sötpotatis. Serverade det hela med bearnaisesås från Lohmanders, ruccola och avocado
Och resultatet blev bakad halloumi i tomatsås. Med zucchininudlar. Mångsidig maträtt med andra ord. Hyvla under tiden zucchinin med en osthyvel och skär den i strimlor
Förra veckan laddade jag min ”potta” med en massa gott som skulle puttra under natten. Det bästa jag vet med min Crock-Pot är att man kan ladda den på kvällen eller morgonen så är maten klar när man vaknar eller kommer hem från jobbet
För några månader sedan delade jag med mig av mitt recept på Broccoli & Halloumibiffar som blev en omtyckt maträtt bland många, vilket såklart gjorde mig superglad
Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen. Min absoluta rödbetsfavorit är att ugnsrosta dem och servera som en ljummen sallad tillsammans med getost, valnötter och hackad storbladig persilja
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Gör en tomatsås på krossade eller hela tomater, med lite balsamvinäger, lök, vitlök och kryddor. Ät som det är eller servera tillsammans med bulgur för en matigare variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.