Stekt torskrygg med bakad rotselleri och brynt smör
Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torskrygg 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 0,5 msk Mat & Bak smör Rotselleri 800 gram rotselleri 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja Topping 0,5 st gurka 125 gram rädisor 0,5 kruka(or) färsk gräslök 0,5 st citron(er) 2 tsk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Brynt smör 75 gram Mat & Bak smör Köp receptet Näringsvärde Kcal
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.