Bakad rotselleri, getostkräm, edamamebönor, hasselnötter och groddar
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Rotselleri
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 3 msk Olivolja
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 200 g Getost, Chevre
  • 1 dl Creme Fraiche Naturell
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 250 g Edamamebönor
  • 1 st Citron
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 100 g Hasselnötter
  • 70 g Färsk bladspenat
  • 50 g Groddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.