6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
En av rätterna vi åt i torsdags var den här löjligt goda, långbakaderotsellerin som vi serverade med hasselnötter, parmesan, citronmajonnäs och löskokt ägg
Skär den bakaderotsellerin i jämna skivor. Baka rotsellerin. 1 Bakadrotselleri se recept nedan eller i kolumnen till vänster. Garnera tallriken med sallad, lägg en skiva rotselleri på mitten och ovanpå 3 skivor majskycklingbröst. 1 Bakadrotselleri se recept nedan eller i kolumnen till vänster
rotsellerin ska inte skalas utan skrubbas rent från eventuella jordrester under rinnande vatten. Torka rotsellerin ordentligt och skär av rötterna så att sellerin kan stå stadigt med den runda delen uppåt
Lågt propoints innehåll tack vare rotselleri istället för tex potatis. Rotselleri. Arrangera köttet med rotsellerin, portvinssåsen och brysselkålen på tallrikar
Rotselleri. Arrangera köttet med rotsellerin, portvinssåsen och brysselkålen på tallrikar. Rotselleri. Tornedos med bakadrotselleri, brysselkål och portvinssås 8 propoints. 1 rotselleri. 1 rotselleri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.