Till risotton blev det parmaskinka, salami och oliver som blev över ifrån fredagens plockmat. En utav de första maträtterna man kanske tänker på när man pratar italiensk mat är nog risotton
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Dela dumlen i 2 bitar, med t. Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Bakad havregröt med russin & kanel. Men det var då jag upptäckte bakad gröt. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Det här är vad jag tänker på för att lyckas medrisotto. Jag älskar att göra risotto. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.