1 granatäpplekärnorSätt
ugnen på 250 grader vanlig värme.Dela purjolökarna på längden, men låt de sitta ihop längst ner. Skölj dem noga och lägg på en plåt. Ringla över olja, salta och peppra.Rosta tills de är mjuka igenom och gyllene runt om. Det tar ca 20 minuter. De kan bli lite brända i yttersta skalet, då tar du bara bort det.Toppa med mandel, ost, balsamico och granatäpple.
1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig ugn eller 225 grader varmluft. 2. Skiva blomkål och citron, lägg på bakpappersklädd plåt, salta, peppra, ringla på olja
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
. Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Men det var då jag upptäckte bakad gröt. Bakad havregröt med russin & kanel. "Häll" ut den bakade gröten på en tallrik och servera med valfria tillbehör
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det inte lika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.