Bakad potatis med romsås och räkor
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 1 dl färsk, hackad dill
  • 1 liten rödlök
  • 4 dl creme fraiche
  • 170 g röd caviar
  • salt, peppar
  • 1 kg räkor med skalGnugga potatisarna rena – du behöver inte torka dem – och nagga dem runt om med en gaffel. Låt potatisarna vara fuktiga runt om och salta på båda sidor. Lägg in på ett galler i ugnen på 225°C på över- och undervärme – inget folie runt potatisarna, då blir de kokta! Vänd potatisarna efter 30 minuter, efter efter 30 minuter igen, sedan två gånger efter 15 minuter.Hacka dill och finhacka rödlök. Blanda med creme fraiche och caviar. Smaka av med svartpeppar och eventuellt en nypa salt.Tina räkorna i ljummet vatten och skala dem. Skär ett kryss i potatisen, klicka i röran och strössla över räkor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.