Fördela röran i bakpotatisarna. Smaka av med salt och peppar. 4 bakpotatisar. 1100 g skalade räkor. 14 bakpotatisar 4 dl lätt crème fraiche 4 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 syrliga äpplen 200 g kallrökt lax 100 g skalade räkor 4 msk hackad gräslök 1-2 msk riven pepparrot Salt PepparBlanda en sås av crème fraiche, senap och kapris. Nagga bakpotatisen och baka i micron ca 10-15 minuter
12 små potatisar, grovrivna. 100 g riven Västerbottensost. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
Blanda med crème fraiche, dill, pepparrot och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Garnera med stenbitsrom och dill och lägg upp salladsblad, gräslök och citronklyfta på tallrikarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.