Vänd ner kyckling, salladslök, spenat ochtomater. Ta grytan från värmen och låt kycklingen svalna. Rör i grädden och vinet i omgångar, använd gärna ballongvisp
Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag. Smaka av med salt och peppar. 150-75 g parmesan. 12 dl grönsaksbuljong, på tärning. 1tomatsalladSätt ugnen på 175 grader. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. Rör i mjölet med visp och fräs under omrörning ca 1/2 minut. Vispa i buljongen och grädden i omgångar och sjud ca 5 minuter. 1Varva pasta med spenat, ost och sås i en smord gratängform. 1Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt
Skiva tomater. Idag åt vi något improviserat och jättegott, köttfärslimpa med tacokrydda, till stekt potatis, och tomatsallad som jag också lägger ut recept till
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.