4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakadfetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna. Ringla överflytande honung och olivolja och strö över finrivet citronskal, timjansblad och krossad Crostini
Och denna bakade feta med oregano och chili och körsbärstomater känns lagom lätt men värmer också lite under vintern samtidigt som den faktiskt smakar sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.