Bakad citronpaj med italiensk maräng
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g vetemjöl (3 dl)
  • 100 g smör
  • 40 g vatten (3 msk)
  • 45 g florsocker (0,75 dl)
  • 1 nypa salt
  • 3 äggulor, varav 1 till att pensla skalet
  • 400 g sötad kondenserad mjölk (1 burk)
  • 150 g citronjuice och + skal (1,5 dl/3-4 citroner)
  • 3 ägg
  • 2 äggulor
  • 100 g äggvita (3)
  • 200 g strösocker (2,25 dl)
  • 50 g vatten (0,5 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.