Bakad aubergine med fetaost och granatäpple
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Aubergine
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 150 g Fetaost
  • 0.5 dl Creme Fraiche
  • 0.5 st Citron
  • 1 tsk Honung
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 35 g Machesallat
  • 250 g Rödkål Färsk
  • 380 g Gröna Linser Förkokta
  • 125 g Granatäpplekärnor Fryst
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 60 g Sötmandel Naturell

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.