BakaSockerfritte-Magasin är ett magasin speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Detta är enligt mig ett väldigt lågt pris i jämförelse för den kostnad och tid jag haft för magasinet, men tanken är främst att täcka de utgifter jag har i och med BakaSockerfritt
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Ställ åt sidan och låt svälla cirka 15 minuter. Grädda kakorna i 175 grader 10–15 minuter, eller tills de börjar få lite färg. Ställ åt sidan och låt svälla cirka 15 minuter. Grädda kakorna i 175 grader 10–15 minuter, eller tills de börjar få lite färg
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort
Ute. Grädda i 175 grader ca 10-15 minuter. 10-15 minuter Kaka. är egentligen inte det jag är bäst på, men vi får en del förfrågningar om just sockerfria bakverk från en del av våra gäster
Ingredienser ½ banan (40 gram)1 msk havregryn2 msk mandelmjöl1 msk hasselnötsmjöl1 tsk kokosmjöl1 msk riven kokos1 tsk honung½-1 krm vaniljpulverlite kanel (ca ½ krm)gärna lite grovhackad choklad/russin/grovhackade nötter att ha i kakan
Det här behövs till 8 bröd. Låt degen vila 20 minuter under bakduk. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 8 bitar. GA_googleAddAttr("LangId", "68")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.