Jag får ofta frågor om vad jag sötar med, vilka mjöl jag använder och så vidare. Idag är det dags för nästa del i min serie med tips kring hur jag tänker när jag bakar utan gluten och vitt socker
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön. Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min
Jag ska försöka baka lite mer med det i framtiden tror jag, måste googla lite för inspiration. Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Så skönt att energin är tillbaka och att jag kan ta i på gymet. Bara för att man äter ute på restaurang behöver inte det betyda att man måste äta "onyttigt"
Mixa dadlarna och bred ut dadelsmeten i ett jämnt lager över jordnötsfyllningen. Bred ut degen i en avlång brödform och jämna till med en sked eller slickepott
Bred ut smeten till en rektangel på en plåt med bakplåtspapper. Ca 1 cm tunn. Grädda brödet mitt i ugnen ca 18-20 min. 1 msk fiberhusk. 1 dl linfrön. 1 dl sesamfrön. 1 dl solroskärnor. 1 dl pumpakärnor
Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk. Jag kör några sekunder så att soppan blir krämig, men med småbitar av lök, toppat och linser kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.