Men grundreceptet är hämtat från min bok Bakglädje medLCHF. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Sitter med dagens första kopp kaffe och följer vasaloppspåkarna på TV. Krydda med salt och peppar. Bakad avokado och grön, skön smoothie, 1p. Lägg halvorna i en ugnsfast form och baka i 200 C ca 15 minuter. Mixa 1 dl frusen mango med 1,5 dl mandelmjölk, 1 tsk spirulina och en kiwi
Vispa smöret med elvisp och blanda i saffran och vanilj. Ta ur plåten och låt svalna en stund, skär sedan på tvären och lägg tillbaka på plåten (snittytan uppåt)
Mumsfilibabba med lite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Första plåten jag bakade brände jag delar av men andra plåten blev jättebra. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.