Att dessutom baka något vackert förbåde öga och mun av dessa röda juveler behöver inte vara svårt på något sätt, som denna ljuvliga kaka som på engelska heter " upside down cake" och betyder att man gräddar kakan uppochner vilket ger ett vackert mönster ovanpå kakan
Vinterlöken är lite hård ibland, så det blir godare att bryna denförst. Ja, så blev det då ett liv efter jul, för många med en betydligt tunnare plånbok än innan
När det gäller bröd bakar jag alltid, alltid knäckebröd efter det här receptet. Här hittar du allt från saffranskola, världensgodaste chokladkola, laktosfri knäck och kola och supergod vit ishocklad med lime och mynta
En "orgiebild", förlåt - kan inte låta bli att ta med. Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.