Bästa brödet på 5 minuter! Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Om det låter för bra för att vara sant så är det oftast inte sant Öhmans Mat & Vin
Frukostbröd med havreIngredienserPortioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Rågbröd i långpanna Knåda ihop degen lätt och platta ut den i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Häll på vatten, sirap och salt mittkok.expressen.se
Långjästa grynbullar Lägg grynblandningeni en degbunke. Smula ner jästen i en degbunke med "gröten" och tillsättsirap, salt och nästan allt mjöl Hemmets Journal
Orientaliska tunnbrödOrientaliska tunnbröd att fylla med kebab eller som tillbehörtill t ex indisk mat. Recept från ZeniaskitchenSmaskelismaskens
Kalljästa frukostbullarTillsätt resten av vattnet när jästen är upplöst. Häll i salt, grahamsmjöl, vetemjöl och vetekli. Blanda snabbt ihoptill en deg www.koket.se
Danska rågbröd Lägg vetekross, fibrex, smulad jäst, salt och sirapi en degbunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sigHemmets Journal
Blixtfrallor / Frukostbullar utan jästIngredienser. Instruktioner. Rör ihop de torra ingrediensernai en vispskål. Vispa ner olja och mjölk. Blanda ihoptill en deg 56kilo.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.