Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakadutan vitt socker
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakadutan vitt socker
Smula jästen i en bunke och lös upp den med vatten och olja. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix. 50 g jäst. 11 dl glutenfri mjölmix
Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan nötter. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Vispa ihop jäst, mjölk, ägg, äggvita och socker i en bunke eller degblandare med insats för kaksmet. Foto ur boken BakaGlutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter
Sötpotatis har jag länge tänkt testa när jag bakar så det rev jag i lite med. Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen
Sirapslimpa - Recept På Söt LimpaGrekiskt Lantbröd - Gott Recept På BrödRecept På Brioche - Gott Franskt BrödGammaldags Vetekaka - Recept På Goda BrödkakorFormbröd - Recept På Gott Bröd Till ToastRecept På Tortillas Med Kyckling Och Avokado Ingredienser
Sätt nu på lite julmusik, värm lite glögg och börja baka. Ugn 250° C1 paket jäst (gärna den röda)6½ dl vätska - jag använde både vatten och risdryck100 g smält mjölkfritt margarin2 tsk fiberhusk1 dl råsocker½ tsk bakpulver1 paket (0,5 g) saffranca 750 g Semper Fin MixLös upp jästen i lite vätska, tillsätt därefter resten av vätskan, den smälta margarinen och fiberhusk - låt svälla i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.