Baka eget fröknäckebröd – enkelt recept
www.sporthalsa.se
www.sporthalsa.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl Solrosfrön
  • 12 dl linfrön
  • 12 dl pumpakärnor
  • 12 dl sesamfrön
  • 12 dl vatten kokt och tillsätt mer om konsistensen blir för tjock
  • 10,5 tsk sakt
  • 14 st ägg
  • 12 msk kokosolja smält
  • 11 msk flingsalt att toppa medBlanda alla fröer och salt i en skål.
  • 1 Tillsätt varmt vatten. Rör ihop eventuella ägg och smält kokosolja och häll i fröblandningen. Blanda.
  • 1 Platta ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och skär i så stora bitar du vill ha.
  • 1 Grädda i mitten av ugnen i 175° i ca. 30 minuter (beroende på hur tjockt du gör ditt fröknäckebröd).
  • 1 Låt svalna och bryt isär. Går fint att frysa in.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.