Vispa upp ägget med en gaffel och pensla bullarna. Tillsätt mjölk, honung och salt och värm till fingerljummet, 37°. Dela den i 24 delar och rulla till små bollar
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag gör dessutom egen marinad och marinerar ungefär sex olika paket där två av dessa blir i form av grytbitar
Fyll en eller flera fryspåsar med tärningarna och vakuumförpacka med maskin eller genom att suga ur luften och knyt om eller om du har förslutningsbara påsar
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till ochbaka ut kvällen före. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Stora potatisar bakades, gröptes ur och fylldes med en smarrig röra, vad skulle Håkan säga. Bakad potatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.