Rivstartade årets sista dag med att baka baguettertill kvällens middag. Ett tips är att investera i baguetteplåtar, då får ni fin form på era baguetter
I går kväll innan jag gick och la mig bestämde jag mig för att sätta en deg som fick jäsa i rumstemperatur över natten (ska väl tilläggas att jag gick och la mig väldigt sent)
Receptet på baguetterna på bilden hittar du HÄR. Receptet på baguetterna på bilden hittar du HÄR. Receptet räcker till ungefär 2 st bakpotatisar. Receptet räcker till ungefär 2 st bakpotatisar
Serverade med bakpotatis, sallad, baguetter och vitlökssmör. Perfekt mat att bjuda många på den kan förberedas dagen innan och endast bakpotatisarna behöver tillagas i ugnen före servering
Riktigt krispigt blev det när jag gjorde rotsellerirösti till frukost härom dagen. När baconen är tillagad lägger jag i ren klick smör, rotselleri och lök
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.