Grahamshålkakor Klassiska hålkakor med grahamsmjöl. Perfekt att ha på lut i frysen till frukosten. Receptet kommer från Lindas bakskola (Tidningen hembakad), men återges här i halverad form (tre kakor) GinasKitchen
Saftiga tekakor på grötbas Godmorgon. Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen Madame Edith
Grahamsbullar Lägg grahamsmjölet i en degbunke och häll över kokande vatten och rör om till en gröt. Låt blandningen svalna till 28° Hemmets Journal
Rågsiktsrutor Rågsiktsrutor. 8-12 st. 50 g jäst. 4 dl mjölk, ljummen. 25 g smör, smält. 1½ tsk salt. 2 msk sirap. 8-9 dl rågsikt Therése mat & bak
Mjuka och goda rågsiktsbullar med russin Dessa mjuka och fluffiga rågsiktsbullar med russin är faktiskt så pass goda att jag brukar äta dem, utan smör och pålägg, som en slät bulle till fikat Toves kök
Honungsbröd i långpanna Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med mjölken. Tillsätt kvarg, honung, rumsvarmt smör i klickar, havrekli Hemmets Journal
Morotslimpa med havregryn Morotslimpa med havregryn. 2 st. limpor. Du behöver. 50g jäst. 6 dl mjölk. 2 ½ tsk salt. 2 msk rapsolja. 1 msk socker andreanordling -
Kesellafranska Smula ner jästen i en degbunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löses upp. Klicka ner matfettet Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.